ervaringen

Ervaringen

Door de jaren heen zijn er al veel mensen met onze campers op stap geweest. Hieronder staan een paar reisverslagen en ervaringen die klanten hebben opgedaan tijdens hun campervakantie.

Vrij - vrije(n)r - vrijst

Als de lente komt dan begint het te kriebelen. Kriebels naar het verlangen van het mooie weer en de naderende vakantie met de camper. Dit jaar voor het vijfde jaar met de camper van Irma en Rene uit Petten. Per toeval dit adres gevonden en nooit meer weg gegaan. Het vertrouwen over en weer zorgt ervoor dat het goed gaat. Goed materiaal en problemen worden zo opgelost. Het zal de leeftijd zijn, maar als je een camper huurt probeer je altijd zo voorzichtig mogelijk met de auto om te gaan. Soms bij het idiote af... Geen keer dat ik alleen achteruit rijd. Altijd moet anja aangeven of het kan of niet kan. En de autosleutel? Altijd met een koordje om mijn nek.

Heerlijk zo'n kleine camper. Je kunt hem overal neerzetten. Nee voor ons geen 'hotel op wielen'. Je voelt je VRIJ en komt op plekken waar je anders nooit komt. Dit jaar een andere (nieuwe) camper. We hebben er weer zin in. Het geeft een rustig gevoel, Via de Voerstreek-België naar midden- en Zuid-Frankrijk en dan naar  Valencia. De racefiets mee en drie weken genieten. Wetende dat alles goed geregeld is. Echt een aanrader om met een camper van Irma en Rene erop uit te gaan. De voorpret is al begonnen.

Anja-Gerard- uit Nibbixwoud

Zwitserland

 Voor het derde jaar in successie gingen wij op vakantie met de zogenaamde buscamper, net als voorgaande jaren twee weken in september.

Het eerste jaar dacht ik de eerste twee dagen nog: "Waar ben ik aan begonnen ?" We kwamen erachter dat reizen met een camper is als het leven, spannend en leerzaam. En over het algemeen zijn andere campermensen vriendelijke en behulpzame mensen.

Het tweede jaar heb ik nog maar één dag het idee gehad van: "Waar ben ik aan begonnen ?" en in het derde jaar (dit jaar) heb ik dat gevoel niet gehad en me de vraag niet gesteld.

We lijken inmiddels "ervaren" campers te zijn geworden in "ons" campertje. Het voelt allemaal vertrouwd.

De verhuurders zijn mensen uit de buurt (wij wonen ook in noord-Noord-Holland) en we spreken figuurlijk gesproken dezelfde taal, een taal die we verstaan, niet ingewikkeld.

Met plezier denken we terug aan onze camperreizen en omdat je bijna elke dag ergens anders bent, maak je heel veel foto's.

Het eerste en derde jaar waren we in de Vogezen en Elzas, waarbij we in het derde jaar ook Zwitserland hebben aangedaan.

Het tweede jaar zijn we in Normandië en Bretagne geweest, allemaal even mooi.

We kunnen het iedereen aanbevelen. Reizen is zo mooi en wat anders als zo snel mogelijk van A naar B gaan.

En de betrekkelijke eenvoudigheid van "onze" buscamper is ons vertrouwd geworden en luxe genoeg.

Onderweg met de camper, veel meer heb je niet nodig.

p1090467

Voor de eerste keer in de camper naar Frankrijk

Beste Irma en René,
Voor het eerst met een camper op pad...
Onze vakantie begon met niet zulk mooi weer maar dat kon de pret niet drukken...we gingen naar Frankrijk lekker trekken in jullie Knaus camper....via luxemburg de grens over richting Metz, Orleans, Le Mans. In Le Grez op een kleine maar prachtige camping gestaan een echte aanrader (Camping Les Tournesols).
Orleans, Le Mans, Saint-Malo. Vanaf Saint-Malo op naar Mont Saint Michel.. geweldig mooi! We hadden geluk, deze keer was het niet zo heel druk, heerlijk gegeten en als afsluiting van een dag regen en niet zo'n klein beetje!
Langs de kust van Normandie:  Grandcamp-Maisy, Cabourg, Deauville, Le Havre en alles wat daar tussen zit op naar Grand-Fort-Philippe! Langs de kust rijden in jullie camper is PRACHTIG! We zijn in Belgie (Opaalkust) langs de kust gegaan tot aan Nederland.
Het trekken met de camper is ons zo goed bevallen! We hebben 2 prachtige dagen volop zon gehad de rest van onze vakantie was het bewolkt en soms regen....maar dat heeft ons niet gestoort. Wij hebben genoten!!
Irma en René,
Bedankt voor het mandje met allerlei lekker dingen, de wijn smaakte prima! Het leuke persoonlijke contact met jullie stelt gerust, zeker als je voor de eerste keer een camper huur....
De kans is groot dat wij volgend jaar weer met een camper van jullie op vakantie gaan.
Bram en Nel

Schotland

Kaartje uit Den Haag
Achterkant kaartje uit den haag

Italië - Toscane

Wij zijn 2 weken met de Dethleffs-camper op pad geweest in Italie ; het mooie Toscane ! De camper heeft het prima gedaan want we hebben toch aardig wat 'colletjes' genomen. Bij kennissen die een huisje gehuurd hadden zijn we nog op bezoek geweest en mochten daar gratis overnachten ; het is namelijk een Fiat-camper dus dit kon niet stuk ! Kortom, het is ons prima bevallen en zeker de persoonlijke aandacht. Spullen zijn goed voor elkaar. Ik denk dat wij volgend jaar weer met een camper van jullie op pad gaan.

Cor van Herk

wp 20130525 001 wp 20130526 001 wp 20130601 001 wp 20130601 002

Scandinavië

Medio juni 2012 vertrokken we voor een reis door Scandinavië met buscamper 3, de nieuwste aanwinst van Irma en René. Als fervente kampeerders (in 2010 maakten we met ons tweepersoons tentje een rondtocht over IJsland) was dit een luxueuze manier van reizen. De camper rijdt comfortabel, is ruim (maar heeft toch beperkte buitenmaten) en van alle gemakken voorzien: goed bed, voldoende ventilatiemogelijkheden, goede interieurverlichting, goede stoelen (tijdens onze reis van een maand, waarin we 6500 kilometer aflegden, naar de Lofoten, door Lapland naar Helsinki en weer naar huis via Stockholm, stapten we steeds fris als een hoentje uit de camper).

We hadden plezierig contact met Irma en René, die ons bij vertrek ook nog eens verrasten met een mandje met heerlijkheden voor onderweg.

De kans is groot dat het tentje volgend jaar op zolder blijft liggen ...

Gerard en Klaartje van Leersum

Van Leersum Van Leersum Van Leersum Van Leersum Van Leersum Van Leersum

Campervakantie

Hoi Rene en Irma,

We willen jullie nog even laten weten dat onze campervakantie met jullie camper in Frankrijk zeer goed bevallen is! Mooi plaatsen, rivieren,bergen,cols etc gezien en de camper heeft zich prima gedragen. We gaan binnenkort wat foto's toesturen.

Hartelijk groeten van Jan en Heidi

janheidi janheidi2 janheidi3 janheidi4 janheidi5 janheidi6 janheidi7 janheidi8 janheidi9

Schots Weekend / Alden Biesen

Hoi Rene en Irma,

Een weekendje naar het Schotse Weekend te Alden Biesen (België). Al snel kwamen we via Google op de site van Rene en Irma. Ziet er goed en overzichtelijk uit, dus daar ging onze e-mail met aanvraag. Al snel kwam er een positieve reactie uit petten, we konden de camper het weekend van 11 t/m 13 september huren. Geweldig! We hadden er nu al zin in.

Lees meer

Het Pietenpad

Hoi Rene en Irma,

We zijn met jullie camper een week naar Limburg geweest en hebben daar enkele etappes van het "Pieterpad" gelopen. De Camper was onze thuisbasis en heeft op drie mini/boerencampings gestaan.We hebben een fijne week gehad van 25/09 - 02/10/2009. En we hebben best een beetje geluk gehad met het weer in deze tijd van het jaar.

De camper is heel compleet en het rijden is een verademing, zo heerlijk ontspannen, fantasties gewoon. Ook de manier hoe jullie als verhuurders met de huurders omgaan is erg fijn, wij hebben jullie eerlijkheid, vertrouwen en gastvrijheid als heel positief ervaren.

Groetjes ANNEKE&HAYE.

pict0033-4 pict0036-3 pict0037-1 pict0037-2

Uit proberen

Hallo Rene en Irma,

Als ras tentkampeerders zijn wij voor het eerst van van 18-24 oktober '09 met jullie 'KNAUS"camper op pad geweest. Het was een hele belevenis. Wij hebben goede uitleg gekregen van Rene en Irma, maar als je eenmaal op weg bent, weet je niet meer waar het allemaal voor dient. Maar: de telefoon is gewillig en met enige hulp van Rene ontdekten wij dat het knopje van de electriciteit nog om moest worden gehaald. Tja, dat heb je als je altijd hebt gekampeerd met alleen maar een mijnwerkerslamp op het hoofd.

De camper is vrij ruim van binnen en prima bevallen; alles is ruimschoots aanwezig.

De wijze van verhuur is professioneel. Irma en Rene zijn dienstverlend en willen het de vakantiegangers naar de zin maken.

Groeten van Siem en Ank

Naar de Italiaanse Meren

Na eindeloos gezoek op internet dook daar ineens de camper van Irma en Rene op! Bij aankomst in Petten bleek de camper er erg goed en gezellig uit te zien. Een goed begin van een nog betere vakantie: we hebben het erg naar ons zin gehad met de camper. Rene heeft voordat wij er mee op pad 'mochten' nog veel onderhoud laten doen zodat iedereen zorgeloos de weg op kon! De camper mag dan wel wat ouder zijn maar tijdens onze vakantie hebben wij daar nauwelijks iets van gemerkt! Dat de camper rustig door haarspeldbochten kronkelde en tegen hellingen van meer dan 15% aankroop overtrefde elke verwachting! Een vakantie met een camper zoals die van Rene en Irma is prachtig! Irma en Rene zijn erg vriendelijke mensen die het belangrijk vinden dat hun 'klanten' een leuke (en dus zorgeloze) vakantie tegemoed gaan!

Irma en Rene, bedankt!

Corinne en Tim

010720091753 14062009644 15062009693 15062009733 190620091292 200620091351 220620091496 220620091507 header

Deel uw ervaringen met Camperverhuur Petten

Via onderstaand formulier kunt u de door u opgedane ervaring verzenden. Onder de klanten die een ervaring sturen, wordt op 1 januari een cadeaubon verloot.