Buscamper 1

Buscamper 1 gaat deze winter gebouwd worden. Hij beschikt dan over twee zeer comfortabele autostoelen en een heerlijk bed om tijdens en na de reis goed te kunnen rusten. Uiteraard is deze camper van alle gemakken voorzien zoals een gasfornuis, koelkast, vaste wc en een achteruitrij camera. Deze camper is net even langer dan zijn voorganger, dat zorgt voor meer opbergruimte. Interesse om deze camper te huren? Neem dan contact met ons op.

Buscamper | Tweepersoons camper

Buscamper 2

Deze twee persoons buscamper is in staat om u een fantastische vakantie te bezorgen. Gebouwt bij De Haan campers in Tijnje. Deze camper is van alle gemakken voorzien, rijdt heerlijk en u kunt deze camper overal parkeren. Interesse om deze camper te huren? Neem dan contact met ons op.

Buscamper | Tweepersoons camper

Buscamper 3

Buscamper 3 beschikt over twee comfortabele slaapplaatsen en is uiteraard - zoals u van ons gewend bent - van alle gemakken voorzien. Zoals roteerbare voorstoelen, achteruitrijcamera, koelkast, keuken, nieuw fietsenrek en een losse Potti Potti. De bus is omgebouwd naar een camper in 2012 door De Haan Campers en is een sterke 2,2 Turbo Diessel met airco. Interesse om deze camper te huren? Neem dan contact met ons op.

Buscamper | Tweepersoons camper

Buscamper 4

Buscamper 4 is de nieuwste van het stel. Laatst is een Fiat Ducato omgebouwd naar camper en zodoende beschikt hij over twee comfortabele slaapplaatsen en is uiteraard - zoals u van ons gewend bent - van alle gemakken voorzien. Zoals roteerbare voorstoelen, achteruitrijcamera, koelkast, keuken, nieuw fietsenrek en een losse Potti Potti.

Buscamper | Tweepersoons camper

Buscamper 6

De nieuwste van het stel. Buscamper 6 is een Citroen Jumper omgebouwd naar camper en zodoende beschikt hij over twee comfortabele slaapplaatsen en is uiteraard - zoals u van ons gewend bent - van alle gemakken voorzien. Zoals roteerbare voorstoelen, achteruitrijcamera, koelkast, keuken, nieuw fietsenrek en een losse Potti Potti.

Buscamper | Tweepersoons camper

Buscamper TJL 1

Nieuw ingebouwde Buscamper van TJL zeer compact slechts 530 meter, maar toch met vast bed en een zitgroep. Niet zichtbaar op de foto is een luifel, fietsenrek en draaibare voorstoelen.

Buscamper | Partnerschap| Tweepersoons camper