Buscamper 1

Buscamper 1 is in de winter van 2014-2015 ingebouwd. Hij beschikt dan over twee zeer comfortabele autostoelen en een heerlijk bed om tijdens en na de reis goed te kunnen rusten. Buscamper 1 is net als buscamper 5 net even langer dan de rest, dit zorgt voor meer ruimte en is van alle gemakken voorzien zoals koelkast, vaste wc, een gasfornuis en een achteruitrij camera. Interesse om deze camper te huren? Neem dan contact met ons op.

Buscamper | Tweepersoons camper

Buscamper 2

Deze twee persoons buscamper is in staat om u een fantastische vakantie te bezorgen. Gebouwt bij De Haan campers in Tijnje. Deze camper is van alle gemakken voorzien, rijdt heerlijk en u kunt deze camper overal parkeren. Interesse om deze camper te huren? Neem dan contact met ons op.

Buscamper | Tweepersoons camper

Buscamper 3

Buscamper 3 is compact en beschikt over twee comfortabele slaapplaatsen. Uiteraard is deze camper - zoals u van ons gewend bent - van alle gemakken voorzien. Zoals draaibare voorstoelen, achteruitrijcamera, koelkast, keuken, nieuw fietsenrek en een losse Potti Potti. De bus is omgebouwd naar een camper in 2012 door De Haan Campers en is een sterke 2,2 Turbo Diessel met airco. Interesse om deze camper te huren? Neem dan contact met ons op.

Buscamper | Tweepersoons camper

Buscamper 4

Buscamper 4 beschikt over twee comfortabele slaapplaatsen en is uiteraard - zoals u van ons gewend bent - van alle gemakken voorzien. Zoals draaibare voorstoelen, achteruitrijcamera, koelkast, keuken, nieuw fietsenrek en een losse Potti Potti.

Buscamper | Tweepersoons camper

Buscamper 5

Buscamper 5 gaat deze winter gebouwd worden. Hij beschikt dan over twee zeer comfortabele autostoelen en een heerlijk bed om tijdens en na de reis goed te kunnen rusten. Uiteraard is deze camper van alle gemakken voorzien zoals een gasfornuis, koelkast, vaste wc en een achteruitrij camera. Deze camper is net even langer dan zijn voorganger, dat zorgt voor meer opbergruimte. Deze foto's zijn ter impressie, de camper wordt precies hetzelfde als buscamper 1. Interesse om deze camper te huren? Neem dan contact met ons op.

Buscamper | Eigendom| Tweepersoons camper

Buscamper 6

Buscamper 6 is een Citroen Jumper omgebouwd naar camper en zodoende beschikt hij over twee comfortabele slaapplaatsen en is uiteraard - zoals u van ons gewend bent - van alle gemakken voorzien. Zoals roteerbare voorstoelen, achteruitrijcamera, koelkast, keuken, nieuw fietsenrek en een losse Potti Potti.

Buscamper | Tweepersoons camper