Schots Weekend / Alden Biesen

Hoi Rene en Irma,

Een weekendje naar het Schotse Weekend te Alden Biesen (België). Al snel kwamen we via Google op de site van Rene en Irma. Ziet er goed en overzichtelijk uit, dus daar ging onze e-mail met aanvraag. Al snel kwam er een positieve reactie uit petten, we konden de camper het weekend van 11 t/m 13 september huren. Geweldig! We hadden er nu al zin in.

Vrijdag 11 september, Joost ging de camper bij jullie ophalen. Met de camper en een dosis aan informatie kwam hij terug in Alkmaar. De kinderen door het dolle heen, want ja wij gingen met die hele grote auto. En ja ze mochten daar ook nog in slapen. Rene en Irma hadden ook nog een leuke verrassing in de camper, voor de kinderen en ons. Namens ons allemaal, nogmaals bedankt!

Camper vol geladen, want ja je neemt altijd te veel mee, gingen wij op weg. Wat een belevenis! Wat een uitzicht vanuit de camper! Het heuvelachtige landschap bij onze zuiderburen heeft hij met gemak volbracht. Eenmaal in België aangekomen, had joost de camper in een mum van tijd goed staan. Dit natuurlijk ook te danken aan de dosis aan informatie van Rene en Irma.

Menigeen (van onze groep) toch wel een beetje jaloers op “onze” camper, want ja in een tent is het toch wel behelpen. Ons slaapfestijn kon beginnen. Eenmaal de bedden te hebben geïnstalleerd, en een keetpartij achter de rug, was de camper in ruste.